Certifikáty

Certifikáty
Certifikáty

Pravidlá Cookies

Za účelom zabezpečenia správneho fungovania tejto webovej stránky sa vo vašom zariadení ukladajú malé dátové súbory s názvom Cookies. Prezeraním týchto stránok súhlasíte s používanám týchto súborov. V dnešnej dobe je to bežne používaný nástroj.

Čo sú Cookies?

Cookies je malý textový súbor, ktorý webové stránky ukladajú do vášho počítača alebo mobilného zariadenia pri prehliadaní webových stránok. Umožňuje webovej lokalite zapamätať vaše akcie a predvoľby (napríklad prihlasovacie meno, jazyk, veľkosť písma a iné predvoľby zobrazenia) v priebehu určitého časového obdobia, takže ich nemusíte znova zadávať pri opätovnom prehliadaní webových stránok.

Ako používame Cookies?

Naše webové stránky používajú súbory Cookies na zapamätanie nastavení používateľa a lepšie prispôsobenie webových stránok záujmom návštevníka. Hoci Cookies nie sú bezpodmienečne potrebné na fungovanie webových stránok, ponúkajú pri návšteve webových stránok vyšší komfort. Tieto súbory Cookies môžete odstrániť alebo zablokovať, avšak v takom prípade niektoré funkcie týchto webových stránok nemusia fungovať podľa určenia. Informácie týkajúce sa súborov Cookies sa nepoužívajú na to, aby vás osobne identifikovali. Tieto súbory Cookies sa nepoužívajú na iné účely ako tie, ktoré sú tu popísané.

Ako nakladá Google s vašimi súbormi Cookies nájdete tu.

Ako kontrolovať súbory Cookies

Cookies môžete ovládať a / alebo vymazávať podľa vlastných potrieb. Môžete odstrániť všetky súbory Cookies, ktoré sú už uložené v zariadení, a väčšina prehliadačov povolí nastavenia, ktoré zabraňujú ukladaniu súborov Cookies. V takomto prípade budete pravdepodobne musieť manuálne upraviť niektoré nastavenia pri každom prehliadaní webových stránok a niektoré služby a funkcie

Správu súborov Cookies pre jednotlivé prehliadače nájdete tu:

Krátkodobé súbory Cookies sa po vypnutí prehliadača automaticky vymažú.
Dlhodobé súbory Cookies sa uchovajú aj po vypnutí prehliadača a počítača.



Informovaný súhlas na používanie cookies

PROFI - STAR, s.r.o., sídlo: Kavečianska cesta 8/A, 040 01 Košice, IČO: 46 258 060, zapísaná Obchodný register SR vedený Okresným súdom Košice I, oddiel Sro, vložka číslo: 28053/V, zastúpená Ing. Jozef Petro - konateľ(ďalej tiež ako „prevádzkovateľ“) v súvislosti so získaním súhlasu informuje dotknutú osobu o splnení informačných povinností podľa čl. 13 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej tiež ako „zákon o OOÚ“) zdelením nižšie uvedených informácií.

Dotknutá osoba nie je povinná poskytnúť svoje osobné údaje na nižšie uvedený účel.

1. Identifikačné údaje a kontaktné údaje prevádzkovateľa:

Obchodné meno: PROFI – STAR, s.r.o.
Sídlo: Kavečianska cesta 8/A, 040 01 Košice
IČO: 46 258 060
Práva forma: Spoločnosť s ručením obmedzeným
Zapísaný: Obchodný register SR vedený Okresným súdom Košice I, oddiel Sro, vložka číslo: 28053/V
Zastúpený: Ing. Jozef Petro - konateľ

2. Účel spracúvania osobných údajov, na ktorý sú osobné údaje určené, ako aj právny základ spracúvania osobných údajov:

Účel: Používanie súborov cookies
Právny základ: Súhlas dotknutej osoby podľa čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia

3. Identifikáciu príjemcu alebo kategóriu príjemcu, ak existuje

Príjemcovia resp. kategórie príjemcov, ktorí spracúvajú osobné údaje sú:

Obchodné meno: STANLEX s.r.o.
Sídlo: Alžbetina 28, 040 01  Košice
IČO: 46 797 165
Právna forma: Spoločnosť s ručením obmedzením
Zapísaný: Obchodný register Okresného súdu Košice I, Oddiel: Sro Vložka číslo: 30506/V
Zastúpený: Ing. Stanislava Leľová

Živnostník:

Obchodné meno: Marián Janitor - MATEZ
Sídlo: Letná 182/18, 044 20 Malá Ida
IČO: 35089873
Právna forma: živnosť
Zapísaný: Okresný úrad Košice – okolie, číslo živnostenského registra: 806-7100
Zastúpený: Marián Janitor

Doba uchovávania osobných údajov
Doba uchovávania osobných údajov: 24 mesiacov

4. Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo:

  • požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,
    Ako dotknutá osoba máte právo na poskytnutie zoznamu osobných údajov, ktoré od Vás máme k dispozícii ako aj informácie o tom ako Vaše osobné údaje spracúvame.
  • na opravu osobných údajov,
    Prijali sme opatrenia, aby sme uchovávali Vaše presné, úplné a aktuálne osobné údaje. Ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame nie sú presné, úplné a aktuálne, prosím informujte nás o tom.
  • na vymazanie osobných údajov,
    Ako dotknutá osoba nás môžete požiadať aj o vymazanie Vašich osobných údajov, ak sú na to splnené zákonom uvedené dôvody, napr. ak už účel spracúvania skončil.
  • na obmedzenie spracúvania osobných údajov,
    Ako dotknutá osoba nás môžete pri splnení zákonných podmienok požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje, napr. za situácie ak si myslíte, že Vaše osobné údaje, ktoré uchovávame, sú nepresné a pod.
  • namietať spracúvanie osobných údajov,
    Ako dotknutá osoba máte právo namietať spracúvaniu Vašich údajov, v prípade, ak ste nadobudli presvedčenie, že na spracúvanie osobných údajov nemáme právny dôvod; napr. ak naše oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov neprevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby.
  • na prenosnosť osobných údajov,
    Ako dotknutá osoba máte za určitých okolností právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli. Toto právo na prenosnosť sa však týka len tých osobných údajov, ktoré sme nám poskytli na základe Vášho súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.
  • odvolať súhlas,
    Ako dotknutá osoba máte právo kedykoľvek odvolať Váš súhlas v prípadoch, keď Vaše osobné údaje spracúvame na základe Vášho súhlasu.
  • podať návrh na začatie konania resp. sťažnosť na dozorný orgán,
    Ako dotknutá osoba máte právo podať návrh resp. sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk , Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.

Dotknutá osoba môže požadovať výkon vyššie uvedených práv kedykoľvek, a to prostredníctvom emailu profistarsk@gmail.com, telefónne číslo 0915 358 900, alebo písomne na poštovú adresu sídla prevádzkovateľa. Prevádzkovateľ vybaví žiadosť dotknutej osoby v súvislosti s vyššie uvedenými právami v zákonných lehotách. 

Registrácia veľkoobchodného zákazníka

Certifikáty

Certifikáty
Certifikáty

Výrobcovia

Všetci výrobcovia
Produkt bol pridaný do košíka.
Zobraziť košík
Pokračovať v nákupe